Akcija do 50% popusta na označene proizvode

Besplatna dostava iznad 500 kn

Do isteka zaliha 50% popusta na taktičku opremu. Naruči odmah!

Česta pitanja

Kako bismo Vam olakšali proces narudžbe i kupnje naših proizvoda u nastavku su odgovori na najčešće postavljena pitanja naših kupaca.

Kako mogu vidjeti je li proizvod kojeg želim dostupan ili kada će biti dostupan?

Kada odaberete proizvod ispod cijene proizvoda stoji naznaka o dostupnosti. Ukoliko proizvod nije dostupan, možete vidjeti naznaku „Nije na zalihi“, a ako je dostupan uz narudžbu možete vidjeti „Dostupno uz narudžbu“.

Ako ispod cijene nema jedne od dvije prije navedene naznake o dostupnosti to znači kako je proizvod dostupan, odnosno „Na zalihi“.

Koje su opcije plaćanja proizvoda?

Omogućujemo Vam nekoliko različitih načina plaćanja, ovisno koji Vam više odgovara.

– Svoju narudžbu možete platiti s Vašeg na naš bankovni račun. Podaci za plaćanje su naznačeni na stranici po završetku Vaše narudžbe, a isto tako dobili ste email poruku s podacima za plaćanje i pdf. dokument narudžbe s istim podacima.

– Ako ste odabrali plaćanje pouzećem onda ćete proizvod platiti gotovinom po primitku pošiljke dostavnom kuriru.

– Ako ste odabrali drugi dostupan način plaćanja, više o načinima plaćanja pogledajte na ovom linku – OPCIJE PLAĆANJA.

 

Je li moguće online plaćanje?

Za sada ne nudimo opciju online plaćanja. Iako su naše stranice pod SSL certifikatom koji jamči najveći standard sigurnosti koje koriste velike web trgovine kao što je Amazon, eBay ili druge. 

Mogu li dobiti R1 račun?

Kod narudžbe proizvoda unesite točne i potrebne podatke za dostavu proizvoda u sva ponuđena polja. Polja označena sa zvjezdicom ( * ) su obavezna i moraju se popuniti. Ukoliko Vam je kod kupnje potreban R1 račun unesite podatke potrebne za izdavanje R1 računa.

 

Kako iskoristiti kupon kod za popust?

Kod koraka narudžbe proizvoda imate opciju upisa kupon koda. Ako imate kod ili kupon za popust (discount code), unesite ga u polje „Enter discount code“ i kliknite prihvaćanje „Apply“. Ako nemate kupon kod za popust, polje „Enter discount code“ ostavite prazno.

Možete unijeti kod i na slijedećem koraku kupnje kliknite u polje „Imate kupon? Kliknite ovdje za unos kupona“. Otvoriti će Vam se polje za unos kod kupona, unesite kod kupona i kliknite na botun „Primjeni kupon“. Ako nemate kod kupona kod za popust, ova polja ostavite prazna.

Pričekajte da se iznos narudžbe umanji za iznos koda i zatim nastavite na odabir dostave. Promo kod nije moguće zamijeniti za novac.

 

Koliki su troškovi dostave?

Za sve narudžbe iznad 500 kn dostava je besplatna. Za proizvode u iznosu manjem od 500 kn, dostava se dodatno naplaćuje u jednokratnom iznosu od 29,90 kn. 

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na svoju adresu?

Naravno, potrebno je samo da u polja adrese za dostavu upišete svoje podatke. 

Mogu li proizvod sam preuzeti, odnosno postoji li mogućnost osobnog preuzimanja proizvoda?

Možete, na koraku narudžbe proizvoda naznačiti kako proizvod želite osobno preuzeti na našoj adresi u sjedištu tvrtke.

Sjedište tvrtke je na adresi: MEDICOTEHNA d.o.o., Domagojeva 21, 10 000 Zagreb

 

Vjerujemo da će vam odgovori pomoći kako biste što lakše, brže i bez nedoumica izvršili narudžbu željenog proizvoda.

Ako imate dodatnih pitanja, slobodno nam se javite na email info@medicotehna.hr , a mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.