Akcija do 50% popusta na označene proizvode

Besplatna dostava iznad 500 kn

Do isteka zaliha 50% popusta na taktičku opremu. Naruči odmah!

O nama

Web trgovina firme MEDICOtehna d.o.o., Domagojeva 21, 10000 Zagreb, OIB: 99657546615, specijalizirana za LED rasvjetu, ručne, naglavne, biciklističke i kamping svjetiljke, sportske noževe i ZIPPO upaljače.

Djelujemo na teritoriju Republike Hrvatske

SIGURNA KUPOVINA

Garantiramo isporuku proizvoda koji ste naručili ili vam vraćamo novac

Naručene proizvode plaćate putem pouzeća ili diektno na žiro račun MEDICOtehna d.o.o., te vam garantiramo mogućnost povrata novca sukladno Uvjetima kupovine.

GARANCIJA KVALITETE

Svi proizvodi u našoj ponudi su originalni, novi i nekorišteni

Kvalitetu i autentičnost proizvoda garantiraju naši partneri poput ZIPPO Manufacturing Company, FenixLight Limited, Victorinox, AVIDE i drugi.

Narudžba

Narudžba

Proces naručivanja na MEDICOTEHNA D.O.O. Internet trgovini je opisan na linku https://medicotehna.hr/

U slučaju većeg broja narudžbi koje se istovremeno predaju na MEDICOTEHNA d.o.o. Internet trgovini može se dogoditi da informacija o raspoloživosti proizvoda ne bude istovjetna sa stanjem na skladištu MEDICOTEHNA d.o.o. dobavljača. Takva situacija je izvanredna i ne traje dugo.

MEDICOTEHNA d.o.o. će poduzeti sve potrebne mjere i angažirati sve moguće resurse kako bi ispunio u primjerenom roku isporuku naručenog proizvoda. U slučaju da MEDICOTEHNA d.o.o. kao dobavljač nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupnje proizvoda s MEDICOTEHNA d.o.o. Internet trgovine koji je raspoloživ za isporuku i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće isporučiti. MEDICOTEHNA d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.

Vaša narudžba se smatra potvrđenom i valjanom tek kada je kreiran račun.

Plaćanje

Načini plaćanja

MEDICOTEHNA d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem na slijedeći način:

 1. Virmansko plaćanje:

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu,

sljedeći radni dan).

  1. Plaćanje pouzećem po primitku pošiljke:

Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, odnosno tek kada vam robu donese dostavljačka služba. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Povrat robe

Povrat kupljenog proizvoda

Ugovor koji Kupac sklapa s MEDICOTEHNA d.o.o. za kupoprodaju proizvoda i usluga je jednokratan ugovor o kupoprodaji proizvoda ili usluga koji je konzumiran isporukom robe ili usluge od strane MEDICOTEHNA d.o.o. te izvršenim plaćanjem od strane Kupca, u slučaju da prethodno ne bude raskinut. Ovi uvjeti korištenja internetske stranice i Opći uvjeti poslovanja sastavni su dio Ugovora o kupoprodaji između MEDICOTEHNA d.o.o. i Kupca.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača fizička osoba Kupac ovlaštena je jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda, odnosno isporuke zadnjeg proizvoda iz narudžbe.

Iznimka od ovog ovlaštenja odnosi se na proizvode za koje čl. 79.  Zakona o zaštiti potrošača isključuje pravo na jednostrani raskid ugovora o čemu će vas MEDICOTEHNA d.o.o. posebno upozoriti u ponudi konkretnog proizvoda. Preporučamo čitati opis proizvoda koji se otvara klikom na proizvod.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti na ovom linku – Obrazac za jednostrani raskid ugovora.

Ugovor možete jednostrano raskinuti koristeći spomenuti obrazac ili putem bilo koje druge nedvosmislene izjave u kojoj izražavate svoju volju da raskinete ugovor na trajnom mediju. 

Vaš zahtjev za zamjenu ispravnog proizvoda (npr. neodgovarajuće specifikacije, neodgovarajuća boja proizvoda i sl.)  koji ste kupili smatrat će se jednostranim raskidom, pa Vas molimo da u tom slučaju obavezno ispunite obrazac za povrat proizvoda koji ste dobili uz proizvod kako bismo znali da prilikom raskida želite zamjenu proizvoda. Proizvode (povrat ili zamjena) potrebno je dostaviti na adresu: MEDICOTEHNA d.o.o. Domagojeva 21, 10000 Zagreb.

U slučaju jednostranog raskida ugovora  bez zamjene proizvoda, postupat ćemo prema Zakonu o zaštiti potrošača odnosno Zakonu o obveznim odnosima. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Kupac je prema Zakonu o zaštiti potrošača članak 77. mora izvršiti povrat robe bez odgađanja u roku od 14 dana od kada je trgovca obavijestio o svojoj odluci da raskida ugovor, te  snositi izravne troškove povrata robe ako koristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora. Ukoliko kupac želi može se obratiti MEDICOTEHNA d.o.o. na info broj ili mail adresu info@medicotehna.hr radi pribavljanja  obavijesti o načinu, mogućnostima i uvjetima vraćanja proizvoda od strane MEDICOTEHNA d.o.o.. MEDICOTEHNA d.o.o. poziva kupca da proizvod zapakira u originalnu ambalažu kako bi se izbjegla oštećenja na proizvodu. Ako se radi o specifičnoj ambalaži (npr. stiropor i folija) potrebno je učvrstiti dijelove ambalaže radi zaštite proizvoda.

Rukovanje

Kupac je sukladno članku 77. stavak 5. Zakona o zaštiti potrošača odgovoran za svako umanjenje vrijednosti kupljenog proizvoda koje je rezultat rukovanja kupljenim proizvodom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe što je utvrđeno kao obveza potrošača u slučaju jednostranog raskida ugovora u zakonskom roku od 14 dana.

Nemojte proizvod koristiti ili njime rukovati ako namjeravate koristiti zakonsko pravo na raskid ugovora, jer svako daljnje rukovanje proizvodom umanjuje vrijednost proizvoda.

održavanje

Molimo da ne popravljate proizvod kod neovlaštene osobe (npr. neovlaštenog servisa), jer u tom slučaju ne jamčimo za ispravnost proizvoda. Proizvod koji je u jamstvenom roku bio na popravku kod neovlaštenog servisa ili druge osobe prouzročiti će gubitak prava iz jamstva.

Jamstvo i servis

Jamstvo i servis

Jamstvo, tehničke upute, upute za korištenje ili upute za uporabu nalaze se priložene uz proizvod, te u smislu čl.42. st. 6. Zakona o zaštiti potrošača MEDICOTEHNA d.o.o. smatra da je Kupac time na jasan i razumljiv način unaprijed obavješten o svim podacima koje proizvođač utvrđuje potrebnim i vezanim uz proizvod kao i postojanju usluga koje se nude nakon prodaje.

Ukoliko proizvod ima važeće jamstvo te se na proizvodu pojavi kvar unutar jamstvenog roka kupac je ovlašten izravno kontaktirati MEDICOTEHNA d.o.o. u skladu s  uputama na jamstvenom listu.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili vam treba bilo kakvo pojašnjenje molimo da nas kontaktirate na telefon 091 181 07 00 ili putem e-maila: info@medicotehna.hr

MEDICOtehna

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.